Interview met app ontwikkelaar DTT Multimedia

Jeffrey van Dijk - DTT Multimedia
Interview met Jeffrey van Dijk – DTT Multimedia

Welke apps hebben jullie zoal ontwikkeld?
DTT Multimedia heeft 2010 haar eerste app in ontwikkeling genomen. Daarna is het snel gegaan. Inmiddels hebben we tientallen apps ontwikkeld (Native), voor alle beschikbare platformen. Bekende apps ontwikkeld door DTT? Wellicht ben je bekend met; de Scoupy app (Android & WP7), de Ajax1 app (iOS, Android, WP7), de Valtifest festival app (iOS) of de Dragonfly game app (iOS).

Hoe brengen jullie nieuwe apps onder de aandacht?
Promotie wordt een steeds belangrijker onderdeel van het app ontwikkelen. Klanten worden hier graag in ondersteund. Een sterke website, een persbericht, een promotiefilm en proactieve ondersteuning bij de publicatie van de app. Alles wat nodig is om de kansen tot succes te vergroten.

Hoe onderscheiden jullie je van andere app ontwikkelaars?
Grote en interessante opdrachten komen niet vanzelf. Klanten zijn kritisch, willen goede voorbeelden zien, en terecht! Het klinkt paradoxaal, maar voor een snelle groei van onze onderneming focussen we ons op sterke en succesvolle opleveringen, ook al gaat dit ten koste van onze eigen winstmarge. We investeren daarmee in gezamenlijk succes: een tevreden klant is je beste verkoper.

Hoe zien jullie de toekomst bij de ontwikkeling van apps?
In toenemende mate is strategie, positionering en promotie van belang bij het ontwikkelen van een app. Hoe onderscheid je je van de concurrentie, wat spreekt welke doelgroep aan en welke functionaliteiten zijn daarvoor van belang? Wij houden niet van papierwerk. Maar een gedegen onderzoek, helpt zeker de kansen tot succes te vergroten. Meer over een app laten maken door DTT

Geef een reactie