De top 10 beste dieet apps gericht op snel afvallen

Het nieuwe jaar is begonnen en dus is het tijd voor goede voornemens. Voor velen betekent dit de pijlen richten op een gezondere levensstijl met meer sport en minder eten. Wie wil er nou geen platte buik of sixpack. Helaas komt er vaak gaande weg de klad in om die extra pondjes weg te werken. De motivatie om af te vallen neemt af en andere zaken nemen weer als vanouds de overhand. Er komen gauw meer kilo’s bij dan eraf gaan. Om dit tegen te gaan en jezelf op het goede pad te houden hebben we hier een overzicht gemaakt van de beste dieet apps die je helpen om gefocust te blijven. Ze helpen je doelen te stellen met betrekking tot je gewicht en bij het maken van verantwoorde keuzes in voeding. Er is geen geheim of magische pil. Voor de meeste populaire diëten en bekende diëtisten zijn er iPhone of Android apps waar je mee aan de slag kunt op je telefoon of tablet. Deze handige gratis apps geven een houvast, tellen calorieën, helpen met gezonde voeding en geven tips over gezondere recepten die nog lekker zijn ook. Bedenk wel dat een (crash) dieet slechts de eerste aanzet is tot een verandering in levensstijl want dat is wat er feitelijk voor nodig is om langdurig mooi slank en gezond fit te blijven. Bewaar deze pagina goed voor regelmatige updates over nieuwe apps voor Android en iOS.
Diet Point
My Diet Coach
Ideale Gewicht
Calorie Tellers
Fitness Apps

Vastendieet
Het 5:2 dieet van BBC presentator Michael Mosley waarbij je 2 dagen in de week het aantal calorieën drastisch verminderd en de rest van de week gewoon eet. Fast Diet apps

Paleo Dieet
Ga terug naar de oertijd en eet zoals onze voorvaderen dat deden. Back to basic met meer groente & fruit en minder suiker & zout.
Paleo Apps

Overige diëten en apps
Atkins Dieet Apps
Weight Watchers Dieet Apps
South Beach Dieet Apps