Aanbiedingen promoten met nieuwe KortingApp

KortingsApp

Na wat kleinschalige pilots waar volgens de makers veel feedback is opgehaald is KortingApp sinds kort landelijk uitgerold en ook beschikbaar voor webshops.

Platform voor webshop en winkeliers
KortingApp is een platform waarop elke webshop of winkeliers via een klantportaal zijn/haar winkel met de leukste aanbiedingen kan plaatsen. Met name ELKE is belangrijk in de filosofie van KortingApp, iedereen moet kunnen adverteren. Hiermee onderscheiden ze zich ook van de concurrenten. Ze bieden het product in eerste instantie een half jaar gratis en vrijblijvend aan en daarna is het voor gemiddeld 15€ per maand beschikbaar. Er zijn geen betaalde, premium, v.i.p. of soortgelijke advertentieplaatsen. Gebruikers, jullie, bepalen door middel van likes welke advertenties het leukste zijn en het meeste aandacht krijgen.

De leukste aanbiedingen
Gebruikers kunnen op een gepersonaliseerde manier zoeken naar aanbiedingen en winkels. Dit kan door je interesses, straal, geslacht en leeftijdscategorie op te geven. Voor het gemak kan er ook met FB ingelogd worden. Voor gebruikers onderscheidt KortingApp zich door het eerder genoemde gepersonaliseerde aspect van andere apps met aanbiedingen. Ook wordt er op een interessante manier gebruik gemaakt van interactiviteit, sociale aspecten en gamification. Gebruikers kunnen reageren op aanbiedingen, aanbiedingen liken, winkels of aanbiedingen bij favorieten zetten en zo op de hoogte worden gehouden middels push berichten. Ook kunnen gebruikers sparen voor prijzen door gebruik te maken van aanbiedingen, vrienden uit te nodigen of winkeliers aan te dragen.

Goed van start
Sinds de pilots heeft KortingApp op korte termijn al meer dan 10.000 bezoekers weten te trekken en hebben zee al 3600 likes op Facebook, het lijkt tot dusverre dus aan te slaan. Ook winkeliers en webshophouders zijn tot dusverre volgens de makers heel positief. Het aanbod moet nog enigszins groeien om het echte potentieel van de app te laten zien, maar dit heeft natuurlijk enige tijd nodig. Meer info op www.kortingapp.nl